Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Blog

Velofinesse – De finesse van het authentieke wielrennen

Wil je het échte retro fietsgevoel ervaren? Dan kan je terecht bij Velofinesse in Herent. Velofinesse heeft een indrukwekkende collectie van originele vintage racefietsen te huur, die je terugbrengen naar de gouden jaren van de wielersport.

Elke fiets in de collectie van Velofinesse is met vakmanschap vervaardigd in de vorige eeuw en is rijklaar gemaakt voor een tweede leven. Geen moderne technieken, maar een stalen kader, versnellingen op het frame en de enige manier om vooruit te raken is “stoempen”. Dit is de ultieme manier om het gevoel van het wielrennen uit de jaren 60 en 70 te ervaren.

Of je nu wilt deelnemen aan een retrotocht met vrienden of collega’s, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om deel te nemen aan een fietstocht, Velofinesse heeft voor ieder wat wils. De gevarieerde collectie van retro koersfietsen staat voor je klaar om te huren. En het beste van alles is dat je voor slechts €25 exclusief btw per originele vintage racefiets/halve dag al kunt genieten van deze unieke fietservaring.

Velofinesse vintage koersfietsen

Velofinesse is gevestigd op Dorenstraat 43 in Herent en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem contact op met Velofinesse via info@velofinesse.be of bel naar +32497/439.288 om een vintage koersfiets te huren en terug in de tijd te gaan.

Huur een originele vintage koersfiets bij Velofinesse en wees een wielerheld van toen. 

FOLLOW

locatie TOUR DE retro event

NRE TERREIN EINDHOVEN

EINDHOVEN, Gasfabriek

De Cyklist
NulZes
Erfgoedhuis Eindhoven