Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Blog

Fraai Staal Eindhoven

Fraai Staal – fietsen met karakter

De Eindhovense fietsenwinkel Fraai Staal staat symbool voor hardheid, uithoudingsvermogen en vasthoudendheid. Synoniem voor vakmanschap en traditie. Gemaakt van staal waren de fietsen waarop de grote kampioenen van de geschiedenis memorabele prestaties hebben behaald.

Rob Rooijens geeft mooie oude fietsen een nieuw leven en dat doet hij met veel liefde en creativiteit. Ooit was Rob bassist in een band en werkte in de communicatiewereld, maar hij moest stoppen door de ziekte MS. Gelukkig geen agressieve vorm, dus gooide het roer om en legt nu hij zijn creativiteit in het opknappen van oude stalen rossen.

De winkel en werkplaats van Fraai Staal ligt net buiten het centrum aan de Leenderweg 119 in Eindhoven. In zijn werkplaats restaureert hij oude fietsen en bouwt in overleg de mooiste custom fietsen. Vooraan in de winkel staan staan prachtige gerestaureerde fietsen, een aantal bekende franse merkfietsen, maar ook een Gazelle Champion Mondial, oude Eddy Merckx racefietsen,  prachtige Raleigh’s, etc. 

Ook is Fraai Staal dealer van replica’s van robuuste pathracers met de look van de jaren dertig van afgelopen eeuw, handgemaakte kwaliteits fietsen van het merk Achielle. 

Zijn klantenkring groeit gestaag en komt zowel uit Nederland als uit het buitenland. 

Voor fietsen met karakter bezoek je Fraai Staal op de Leenderweg, de koffie staat klaar. 

Fraai Staal 

Leenderweg 119

5614HM  Eindhoven

fraaistaal@gmail.com   

Tel. +31(0)40 3680424

Openingstijden:

Monday : 09.30 – 16.00

Tuesday : closed

Wednesday : 09.30 – 16.00

Thursday : 09.30 – 16.00

Friday : 09.30 – 16.00

Saturday: 10.30 – 16.00

FOLLOW

locatie TOUR DE retro event

NRE TERREIN EINDHOVEN

EINDHOVEN, Gasfabriek

De Cyklist
NulZes
Erfgoedhuis Eindhoven