Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Blog

Ekoplaza support Tour de Retro

Trappen maar! EKOPLAZA vult de goodiebags voor de Tour de Retro

Zondag 23 juni is het weer zover: wielrenners opgelet, want de Tour de Retro strijkt neer bij de Cyklist in Eindhoven! En wie denkt aan sportieve prestaties op de fiets, denkt aan…juist ja, gezonde voeding!

En laat de biologische supermarkt EKOPLAZA Kruisstraat nou nét de perfecte partner zijn om de deelnemers van deze mooie tocht te voorzien van een energieke boost. Na het trotseren van de kilometers vinden de sportievelingen in hun goodiebag heerlijke en gezonde snacks van EKOPLAZA, dé biologische supermarkt in Eindhoven.

Wij van de Tour de Retro zijn super blij met deze samenwerking. Want zeg nou zelf, nadat je alles hebt gegeven op de pedalen, wil je je lichaam toch ook verwennen met het beste wat de natuur te bieden heeft?

En alsof dat nog niet genoeg is, doet EKOPLAZA er nog een schepje bovenop: deelnemers ontvangen ook nog een gratis receptenboekje boordevol heerlijke en gezonde recepten. Zo kunnen ze thuis nog eens nagenieten van de sportieve dag met een verantwoorde maaltijd.

Dus, fietsliefhebbers, schrijf je snel in voor de Tour de Retro en maak je klaar voor een dag vol sportief plezier én gezonde verwennerij dankzij EKOPLAZA Kruisstraat!

Website EKOPLAZA >

FOLLOW

locatie TOUR DE retro event

NRE TERREIN EINDHOVEN

EINDHOVEN, Gasfabriek

De Cyklist
NulZes
Erfgoedhuis Eindhoven